Aplicația SUZUKI CONNECT oferă șapte funcții.

Descărcați și instalați aplicația SUZUKI CONNECT pe smartphone-ul dvs. pentru a vă face experiența cu vehiculul Suzuki mai confortabilă și mai sigură.

  • Notă:
  • - Fiecare serviciu are condiții specifice de funcționare, așa că vă rugăm să citiți informațiile detaliate din “Manualul utilizatorului aplicației”.
  • - Paginile individuale ale aplicației se pot modifica fără notificare prealabilă.

Notificare de stare

Portierele vehiculului au ramas descuiate

Nu trebuie să vă faceți probleme atunci când utilizați SUZUKI CONNECT, pentru că veți primi o notificare în cazul în care ați uitat să încuiați vehiculul. Dacă da, puteți utiliza cu ușurință aplicația pentru a incuia portierele de la distanță imediat.

Faruri aprinse /
Lămpi de avarie aprinse

În cazul în care lăsați din greșeală farurile sau lămpile de avarie aprinse, nu trebuie să vă faceți griji. SUZUKI CONNECT vă permite să economisiți bateria reamintindu-vă să vă întoarceți la mașină pentru a stinge farurile sau lămpile de avarie.

Geofencing - Alerte de perimetru

Nu va mai trebui să pierdeți timp căutându-vă vehicul parcat. Puteți găsi și reveni cu ușurință la vehiculul parcat utilizând aplicația care arată locația de pe hartă unde motorul s-a oprit ultima dată. Acest lucru este foarte util în locațiile cu parcări mari, cum ar fi centrele comerciale sau zonele de servicii de pe autostrăzi.

Funcție suplimentară : Partajarea locației vehiculului parcat

Partajarea locației vehiculului parcat este o caracteristică extrem de practică care facilitează întâlnirile sau evitarea pierderii. Vă puteți informa familia sau prietenii despre locația vehiculului parcat prin e-mail sau mesaj scurt.

  • Notă:
  • - În cazul parcării într-o parcare auto multietajată, locația poate fi găsită pe o hartă, dar etajul nu va fi afișat.
  • - În locurile cu recepție GPS slabă, cum ar fi parcări subterane, este posibil ca afișarea locației exacte să nu fie posibilă.

Istoricul călătoriilor efectuate cu vehiculul

SUZUKI CONNECT vă permite să vedeți istoricul călătoriilor efectuate cu vehiculul din ultimele 18 luni. Puteți separa datele pentru fiecare conducător auto în parte în funcție de fiecare deplasare și puteți clasifica datele pentru uz personal sau de afaceri. Datele pot fi, de asemenea, exportate ca fișier CSV.

Tipuri de informații disponibile pentru fiecare călătorie:

• ziua și ora călătoriei     • timpul petrecut     • distanța parcursă     • consumul mediu de combustibil     • punctul de început/sfârșit al călătoriei

Alerte de perimetru și restrictii

Alertă de perimetru(Geofencing)

Chiar dacă nu dumneavoastră conduceți vehiculul, puteți rămâne mereu conectat la aceasta. Cu SUZUKI CONNECT, puteți seta zona și ora pentru a primi o alertă care să vă anunțe atunci când vehiculul condus de un alt conducător auto intră sau părăsește zona stabilită în perioada de timp stabilită. De exemplu, veți fi notificat atunci când conducătorul auto a părăsit zona stabilită pentru a veni să vă ia.

Alerte privind restricțiile de circulație(Curfew Alert)

Este normal să fiți îngrijorat atunci când cineva apropiat dumneavoastră conduce vehiculul. Cu SUZUKI CONNECT, puteți seta zona și ora pentru o a primi o alertă care să vă notifice atunci când vehiculul condus de un alt conducător auto lipsește într-o anumită perioadă de timp din zona stabilită. De exemplu, veți fi anunțat atunci când un membru al familiei care locuiește separat nu s-a întors la ora stabilită la domiciliul său.

Notificări de securitate

Notificare privind alarma de securitate

Pentru a vă menține vehiculul în siguranță, SUZUKI CONNECT vă va trimite o notificare pe smartphone în cazul în care încuietoarea vehiculului dvs. este blocată și nu permite activarea alarmei de securitate.

Notificare de pornire a motorului

Pentru a vă menține vehiculul în siguranță, puteți seta intervalele de timp în care nu vă așteptați să utilizați vehiculul, de exemplu, atunci când dormiți sau când sunteți la locul de muncă. SUZUKI CONNECT vă va notifica atunci când motorul este pornit în aceste intervale.

Notificare lumina de avertizare

În cazul în care lămpile de avertizare se aprind din cauza unei probleme la vehicul, veți primi o notificare pe smartphone-ul dvs. Aplicația va indica cauza problemei și va afișa sfaturi cu acțiunile recomandate. Puteți utiliza ulterior aplicația pentru a apela direct un dealer sau pentru a solicita asistență rutieră.

Notificare privind întreținerea periodică /
Rechemarea în service

Pentru a vă asigura că întreținerea periodică a vehiculului dumneavoastră este efectuată la timp, veți primi un mesaj de notificare pe măsură ce data stabilită se apropie. De asemenea, veți primi o notificare atunci când vehiculul dumneavoastră face obiectul unei campanii de rechemare sau service.